Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Долуда А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Долуда А. В. 
Суперечності професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі в навчанні проектуванню харчових підприємств [Електронний ресурс] / А. В. Долуда // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 38-39. - С. 219-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pipo_2013_38-39_34
Приділено увагу особливостям розвитку харчової галузі України. Розглянуто питання підготовки у ВНЗ конкурентоспроможного молодого фахівця харчової галузі. Сформульовано суперечності між рівнем підготовки фахівців харчової галузі у ВНЗ та вимогами, які сьогодні висуваються до молодого спеціаліста галузі.Уделено внимание особенностям развития пищевой отрасли Украины. Рассмотрен вопрос подготовки в ВУЗ конкурентоспособного молодого специалиста пищевой отрасли. Сформулированы разногласия между уровнем подготовки специалистов пищевой отрасли в ВУЗ и требованиями, которые сегодня предъявляются к молодому специалисту отрасли.The article considered the features the developments of food industry in Ukraine. The question of training in high school competitive young professionals of food industry is conducted. The author formulated a contradiction between the level of training of specialists in the food sector in higher education and the demands of enterprises.
Попередній перегляд:   Завантажити - 242.043 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Долуда А. В. 
Визначення критеріїв проектування підприємств харчової промисловості у змісті навчання майбутніх інженерів [Електронний ресурс] / А. В. Долуда // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 40-41. - С. 39-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pipo_2013_40-41_8
Розглянуто деякі особливості підготовки фахівців для підприємств харчової промисловості. Розкрито сутність поняття «технологічне проектування підприємств харчової промисловості». Визначено основні завдання технологічного проектування. На підставі систематизації функціонально-технологічних параметрів устаткування визначено критерії обладнання, використання яких є найдоцільнішим для проектування сучасних технологічних ліній харчових виробництв.Рассмотрены некоторые особенности подготовки специалистов для предприятий пищевой промышленности. Раскрыта сущность понятия «технологическое проектирование предприятий пищевой промышленности». Определены основные задачи технологического проектирования. На основании систематизации функционально-технологических параметров оборудования определены критерии оборудования, использование которых наиболее целесообразно для проектирования современных технологических линий пищевых производств.The paper discusses some of the features of training specialists for the food industry. The essence of the concept of "technological design of the food industry" is shown. The main task of technological design is considered. Based on systematic functional and technological parameters of the equipment the author determined the criteria of equipment, the use of which is most appropriate for the design of modern production lines of food production.
Попередній перегляд:   Завантажити - 331.34 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Долуда А. В. 
Формирование содержания обучения будущих специалистов молочной промышленности проектированию технологических линий [Електронний ресурс] / А. В. Долуда // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2014. - № 44. - С. 24-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pipo_2014_44_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 420.383 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Долуда А. О. 
Класифікація об’єктів судової мистецтвознавчої експертизи [Електронний ресурс] / А. О. Долуда, О. С. Пукліч // Теорія та практика судової експертизи і криміналістики. - 2016. - Вип. 16. - С. 399-405. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tpsek_2016_16_55
Попередній перегляд:   Завантажити - 289.838 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Долуда А. О. 
Судове мистецтвознавче дослідження творів живопису [Електронний ресурс] / А. О. Долуда, О. С. Пукліч, Т. С. Романенко, О. С. Дробишева // Теорія та практика судової експертизи і криміналістики. - 2018. - Вип. 18. - С. 534-542. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tpsek_2018_18_65
Попередній перегляд:   Завантажити - 577.971 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Гаврілова Л. Г. 
Поняття порнографії у вітчизняному та зарубіжному науковому дискурсі [Електронний ресурс] / Л. Г. Гаврілова, А. О. Долуда, Т. С. Манжелій, О. С. Пукліч // Теорія та практика судової експертизи і криміналістики. - 2020. - Вип. 21. - С. 587-599. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tpsek_2020_21_46
Попередній перегляд:   Завантажити - 449.083 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Долуда А. О. 
Особливості експертного дослідження символіки воєнного вторгнення російського нацистського тоталітарного режиму в Україну [Електронний ресурс] / А. О. Долуда, В. Л. Федоренко, О. С. Пукліч // Криміналістика і судова експертиза. - 2023. - Вип. 68. - С. 668-688. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/krise_2023_68_71
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.304 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Долуда А. Ю. 
Правовий статус внутрішньо переміщених осіб [Електронний ресурс] / А. Ю. Долуда // Аналітично-порівняльне правознавство. - 2023. - № 6. - С. 111-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anpopr_2023_6_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 225.444 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського